Classic World

Classic World е компания, произвеждаща детски играчки в Нингбо, Китай. Играчките им са чисти и модерни, повечето от които ръчно изработвани в малки работилници. Влагат много време и усилия в проектирането и препроектирането на своите играчки, така че те да са забавни за Вашите деца и преди всичко – безопасни. Промените в производството са постоянно обновявани, за да се адаптират към изискванията на техните клиенти, запазвайки имиджа си.

Децата са нашето бъдеще, затова играчките на Classic world са не само забавни, но и изключително образователни, развиващи детското въображение. Екипът, занимаващ се с дизайна е от родители, учители, специалисти по ранно развитие на децата, разбиращи нуждите на децата.

Производственият процес е екологично безопасен, за да допринесе за създаването на безопасен и чист свят, в който нашите деца да растат. Използват FSC дървесина, взета от устойчиви гори, именно затова играчките ще издържат много години без да се променят. Без химикали и нетоксични материали, единствено бои на водна основа – безоопасността и здравето на децата са най-важни.
Брандът е преминал множество тестове за качество и безопасност: ISO 9001: 2008, система за управление на качеството, членство в Seddex, BSCI и FSC.

Филтър
show blocks helper

Категории

Възраст

Подходящи за

Цена

Показване на 1–24 от 160 резултата