За Милион Играчки & Как започна всичко?

Онлайн магазин Милион играчки е създаден с много любов от мен, майка на едно (за момента) много любопитно и игриво детенце. Търсенето на играчки за моето дете се оказа сложна задача, защото исках те да са най- безопасните и качествени. След разглеждането на многобройните сайтове пълни с най-разнообразни и понякога дори абсурдни стоки, реших да създам този онлайн магазини. В Милион играчки ще ви предложа безопасни, качествени и образователни играчки, каквито заслужава всяко дете.

В сърцето ми, на първо място винаги са били дървените играчки. Разбира се, те са претърпели сериозна еволюция. Докато в миналото вида им е бил доста по-семпъл, сега можем да се насладим на богата гама от специално проектирани и многофункционални играчки, които дават възможност на децата да развиват своето креативно мислене, фина моторика и творчески дух.

Разбира се, тук ще намерите и други играчки от признати производители, покриващи международни стандарти за безопастност и качество.

Нека с игра да мотивираме децата си да открият себе си, своите скрити таланти и да ги преследват още от ранна детска възраст.

Винаги, когато имате въпроси или нужда от съвет, не се колебаите да ни се обадите или да ползвате формата за контакт. В онлайн магазин Милион играчки държим на добрия тон и любезното обслужване и най- вече приятелски отношения с вас.

Моята Поръчка
Close Любими
Close Последно разгледани
Категории